Бившият футболист на Реал (Мадрид) Гарет Бейл увери, че първенството

...
Бившият футболист на Реал (Мадрид) Гарет Бейл увери, че първенството
Коментари Харесай

Гарет Бейл изчетка МЛС

Бившият футболист на Реал (Мадрид) Гарет Бейл увери, че шампионата на Съединени американски щати - Мейджър лийг сокър не е лига за състезатели, които са пред отричане от спорта. Националът на Уелс съобщи още, че се надява прехвърлянето в новия му отбор ФК Лос Анджелис да му разреши да остане във форма и за мачовете на представителния тим на родината му до Европейското състезание през 2024 година. Настоящият му контракт е за един сезон, само че може да бъде продължен точно до 2024-а, когато Бейл се надява Уелс да взе участие на еврошампионата при мъжете.

32-годишният Гарет Бейл напусна Реал Мадрид в края на юни откакто контрактът му с испанския гранд изтече. Отдадеността му към клуба постоянно бе поставяна под въпрос от испанските медии и последователите на тима в последните години.
 Гарет Бейл: МЛС става все по-популярно състезание
Гарет Бейл: МЛС става все по-популярно състезание

" Чувствам се като вкъщи си в Лос Анджелис "

За разлика от Реал, Бейл се радва на признанието на почитателите на националния отбор на Уелс, като оказа помощ на класирането на състава за Световното състезание по футбол за първи път от 1958 година насам.

" Както споделих, това е състезание, което се разви съществено и извървя дълъг път в последните 10 години ", разяснява Бейл пред кореспонденти при формалното си показване.

" Мисля, че се поставят съществени старания за напредъка на лигата, а играчите, които идват го виждат. Не мисля, че към този момент някои гледа на това състезание като такова за състезатели, които са пред отричане. Всичко е доста вълнуващо. Да играеш пред такива почитатели е една от аргументите човек да се занимава с футбол ", съобщи още Гарет Бейл.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР