Бившият футболист на Нани официално обяви, че напуска американската Мейджър

...
Бившият футболист на Нани официално обяви, че напуска американската Мейджър
Коментари Харесай

Американската приказка за 35-годишния Нани приключи, а сега накъде?

Бившият футболист на Нани публично разгласи, че напуща американската Мейджър Лийг Сокър след 3 сезона с екипа на Орландо Сити. Той се причисли към отбора през 2019 година, напускайки италианската и Лацио.

За този интервал от време португалецът оказа помощ на тима си в Съединени американски щати за първи път да стигне до плейофната фаза в състезание и се регистрира с общо 31 гола с екипа на Орландо. Интересно е да се означи, че в тази ситуация Нани не напуща по лично предпочитание, а просто клубът е решил да не удължава контракта му!

" Всичко хубаво си има своя край - след три страхотни сезона, изпълнени с чудесни моменти, нови другарства и спортни триумфи, напущам Орландо Сити, който мога да нарека собствен дом. Контрактът ми изтече и клубът реши да не го възобнови. За мен бе чест да съм капитан на този тим и в никакъв случай няма да не помни поддръжката, която почитателите оказаха на мен и моето семейство когато пристигнахме. Ще остана почитател на Орландо - искам ви всичко най-хубаво ", гласеше обявата на Нани.
Eто и едно видео с най-хубавите му 5 гола в МЛС:
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР