Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни вярва, че полузащитникътПол

...
Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни вярва, че полузащитникътПол
Коментари Харесай

Рууни съветва Солскяер как да направи Погба кошмар за противнците

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни има вяра, че полузащитникътПол Погба може да стане „ необикновен “ състезател за „ алените дяволи “, в случай че Оле Гунар Солскяер му разреши да играе в по-предни позиции. Световният първенец има едвам седем участия във Висшата лига през този сезон заради травма, само че е на път да направи своето завръщане, когато акцията се възобнови.

Рууни счита, че преквалифицирането на Погба в роля, сходна на тази, която бе дадена на Франк Лампард в Челси, ще разреши на Юнайтед да извлече най-хубавото от 27-годишния французин.

„ Питате всеки нападател или централен полузащитник и те ще ви кажат, че едно от най-трудните неща за справяне е централен бранител, който идва с топката ", написа Рууни в своята колонка за „ The Times “.

„ Друг призрачен сън е видът Франк Лампард, полузащитникът, който минава около теб. Той беше един от тези, за които Фърги щеше каже: „ Този състезател не е за работа един на един “. Той би споделил същото и за някои, които не бихте си показали: Стивън Айрлнъд, Джърмейн Джинас, тъй като бяха подготвени да бягат оттатък полузащитата и да оказват помощ за хората в нахлуване. Един пропуск в концентрацията на отбора в този миг и най-хубавият, като Лампард, ви санкционира “.

„ Ето за какво бих желал да видя Пол Погба да играе по-навътре и да нападна в наказателното поле сега, в който топката мине настрана.Той щеше да вкара повече голове и с атлетизма си, той би бил безспорен призрачен сън. Бих го употребявал в тази роля - това е мястото, където, в случай че се развие, той би могъл да бъде необикновен “, сподели още Рууни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР