Бившият футболист на Манчестър Юнайтед - Рой Кийн, смята, че

...
Бившият футболист на Манчестър Юнайтед - Рой Кийн, смята, че
Коментари Харесай

Рой Кийн с безпрецедентна атака по Де Хеа: Докато е в Юнайтед, няма да видим титла!

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед - Рой Кийн, счита, че Давид Де Хеа би трябвало да напусне Манчестър Юнайтед. Според него " алените дяволи " няма да завоюват титли, до момента в който испанецът е под рамката на вратата. Кийн направи изявлението след успеха с 2:1 над Фулъм в мач, в който Де Хеа избави дузпа, когато Юнайтед губеше в резултата.

" Манчестър Юнайтед би трябвало да усъвършенства играта си в отбрана спрямо предходната година, тъй като бяха доста зле. Всички в клуба хвалят Де Хеа... Бих се отървал от него допустимо най-скоро. За мен с него Манчестър Юнайтед няма да стартира още веднъж да печели титли, никога. Струва ми се смешно всички играчи да го хвалят - та това му е работата.

Не бих го оставил като запаса. Самият той не би желал и не би останал за това. Той се оправя добре, няколко пъти е обявяван за Играч на годината - само че какво е специфичното в това? Става въпрос за достижение на тима.

Мисля, че Де Хеа направи прекалено много неточности през годините. Преди няколко години се опита да напусне клуба за Реал Мадрид ", сподели 51-годишният Кийн пред Sky Sports.
 Тен Хаг: В вярна посока сме, само че не сме там, където би трябвало да бъдем
Тен Хаг: В вярна посока сме, само че не сме там, където би трябвало да бъдем

Ето какво сподели
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР