Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Парк Джи-Сунг предрече победа за

...
Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Парк Джи-Сунг предрече победа за
Коментари Харесай

Парк Джи-Сунг пред DIEMA SPORT 3: Бразилия е брилянтен тим, предричам им световна титла

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Парк Джи-Сунг предсказа победа за Бразилия на Световното състезание в Катар. Той не спести рецензиите си за своите сънародници от Южна Корея, които претърпяха проваляне с 2:3 от Гана.

„ Не беше най-хубавата среща за нас. В началото на мача играхме добре, доминирахме. Допуснахме първия гол след фаул и настроението се промени по-късно, вкараха ни втори гол, и стана доста мъчно за нас. През второто полувреме направихме промени, направихме смени и успяхме да вкараме два гола. Стана 2:2, само че за жалост, по-късно изпуснахме централизация, допуснахме още един гол и стана доста мъчно за нов поврат. Като цяло, представянето ни беше положително “, показа Парк Джи-Сунг особено за „ Като за международно “ по DIEMA SPORT 3.

„ Предстои ни още един мач и се надявам да победим. И всеки да даде 100% от себе си в тази среща “, добави още някогашният състезател.

Парк Джи-Сунг беше съотборник на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед, какво си спомня от тези години?

„ Димитър Бербатов е прелестен състезател, първото му допиране е необикновено. Той вкара доста голове за нас. Беше наслаждение да играя с него. Харесваше ми по какъв начин Берба играе, беше доста скъп за тима “, сподели още Парк Джи-Сунг.

„ Винаги се случват забавни неща по време на международното. Към момента Бразилия са брилянтни и считам, че те ще завоюват трофея “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР