Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов беше издигнат официално

...
Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов беше издигнат официално
Коментари Харесай

Официално: Клуб от Югозапада издигна Бербатов за президент на БФС

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов беше повдигнат публично за претендент за президент на БФС от отбора на Пирин (Гоце Делчев), който играе в окръжните групи на Благоевград.
Прочетете още
Така той става третият формален претендент за поста. 

За момента Михаил Касабов, който е краткотрайният президент на БФС сега до конгреса, беше повдигнат от Славия, а техническият шеф на БФС Георги Иванов беше повдигнат от Ахелой, Добруджа и пловдивския Пълдин. 

Конгресът на БФС ще бъде на 15 март, а до края на февруари клубовете могат да издигат претенденти. 

Cтановището на Пирин (Гоце Делчев) е подписано от ръководителя на Управата Андон Смилянов в сходство с клубния Устав, а също по този начин Смилянов има право да упълномощи трето лице да внесе документите.

Пирин (Гоце Делчев) е преди всичко в регионалната група " Места " на благоевградска област и се бори за завръщане в Трета лига. Клубът е прочут със основаването на редица значими фигури в историята на българския футбол - Димитър Макриев, Димчо Беляков, Петър Занев, Саид Ибраимов, Георги Пашов, блатята Илко и Димитър Пиргови, както и сегашния народен вратар на България и ЦСКА 1948 Даниел Наумов.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР