Бившият футболист на Лудогорец Вирджил Мисиджан, който можеше да се

...
Бившият футболист на Лудогорец Вирджил Мисиджан, който можеше да се
Коментари Харесай

Мисиджан: Финансово беше изгодно да се върна в Лудогорец

Бившият футболист на Лудогорец Вирджил Мисиджан, който можеше да се върне в Разград, разкри за какво този трансфер е пропаднал. 

“Финансово щеше да е привлекателна стъпка за мен да се върна в България. Но си извозвам ужасно в Твенте. Освен това, в Еншеде живеят моята другарка и трите ни деца. Очаквам да видя какво може да предложи Твенте отсега нататък. Като крило постоянно съм прелъстителен за задграничните клубове, изключително с изтичащ контракт ”, съобщи той. 

Мисиджан се върна ан 2015 година, когато Лудогорец стопира негов трансфер в гранда ПСВ Айндховен. 

“Имах диалог с техническия шеф Марсел Брандс. Искаха да ме вземат чартърен за половин година с алтернатива за закупуване. Бях гласен за заместител на Мемфис Депай, който отиде в Манчестър Юнайтед. Собственикът на Лудогорец не искаше и да чуе за това. Той изиска няколко милиона за мен, както и да ме купят незабавно. Изпратих известие на Брандс: “Наистина желая в ПСВ! ”. Той ми сподели, че е с вързани ръце и притежателят им не желае да прави компромис. Много ме заболя, доста ”, съобщи още Вура, който призна, че и в този момент се андява един ден да заиграе на стадион “Филипс ”. 

Мисиджан приказва и за гибелта на своя добър другар и някогашен футболист на Лудогорец Джоди Лукоки. 

“Джоди беше мой другар. Играхме дружно в Лудогорец. Живеехме един до различен, пътувахме дружно до клуба, хранехме се дружно, тренирахме дружно, правехме всичко дружно. Спяхме в една стая по време на лагерите. Той ми беше като брат. Когато отидох в Твенте, споделих на клуба: Джоди е свободен сътрудник, бихте ли го взели? Беше толкоз красиво, че те го привлякоха ”, сподели Мисиджан. Трагично е по какъв начин всичко свърши за Джоди. Той правеше неверни неща. Но това не беше Джоди. Не и за мен. Познавах го като доста положително, сладко, усмихнато момче ”, добави Мисиджан, който претърпя доста тежко неочакваната гибел на Лукоки.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР