Бившият футболист на Лудогорец - Джоди Лукоки е много близо

...
Бившият футболист на Лудогорец - Джоди Лукоки е много близо
Коментари Харесай

Джоди Лукоки изненада с избора си на нов отбор

Бившият футболист на Лудогорец - Джоди Лукоки е доста покрай сключване на контракт с турския Йени Малатияспор. Според медиите в южната ни съседка, крилото е в Турция и договаря персоналните си условия. В момента отбора е на 15-ата позиция в Суперлигата тъкмо над чертата. Отборът е заплашен от изпадане, а до края на шампионата остават пет кръга.

Джоди Лукоки приключи контракт си с Лудогорец при започване на април тази година и интерес към него проявяваха, както от Бешикташ, по този начин и от отбори от Германия, Англия и Франция.

27-годишното крило е било препоръчано на Бешикташ и управителните фигури на " орлите " са харесали опцията да привлекат футболиста. Преди това мощен интерес към Джоди Лукоки имаше и от Трабзонспор, само че одобри опцията да играе за един от грандовете на Турция го кара да избере Бешикташ. Но в последна сметка до трансфер не се стигна.

Преди месец Лукоки се изрече ласкаво за прекараното време в Лудогорец и разкри, че за момента не обмисля вид да се завърне в Нидерландия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР