Бившият футболист на Левски Йордан Милиев даде интервю пред Дарик,

...
Бившият футболист на Левски Йордан Милиев даде интервю пред Дарик,
Коментари Харесай

Йордан Милиев: Лудогорец е една от причините Левски да не е бил шампион толкова време

Бившият футболист на Левски Йордан Милиев даде изявление пред " Дарик ", в което разкри, че не счита да се връща в професионалния футбол. Защитникът стана сребърен медалист на Сввтовното състезание по футбол 5.

" Спрях с професионалния футбол, защото офертите, които имах все още не ме удовлетворяваха. Имах оферти и от чужбина, и от България, само че не ми харесваха.

Не знам за какво Левски толкоз време към този момент не може да стане първенец. Тази година има индикации, че тимът е по-добре. Надявам се тази година да покаже повече. Има положителни тимове в челото на класирането. Може би хегемонията на Лудогорец след идването на господин Домусчиев и този стабилен състав е една от аргументите Левски да не е бил първенец толкоз време.

Мисля, че в този момент и Левски, и ЦСКА имат мощни сформира. Тази година ще е забавно и съгласно мен до последно няма да е явен първенецът. Бюджетът обаче в много от случаите дефинира футболистите и качеството.

На този стадий не бих се върнал да играя професионално. Вече съм изостанал от професионалния спорт и ще би трябвало да върша огромна подготовка ", съобщи Милиев.

 Юношата на Левски Томислав Папазов е пред трансфер в тим от Португалия
Тим от Португалия отмъква гений на Левски

Томислав Папазов може да напусне " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР