Бившият футболист на Левски Пламен Гетов даде интервю пред Тема

...
Бившият футболист на Левски Пламен Гетов даде интервю пред Тема
Коментари Харесай

Пламен Гетов за Левски: Явно този треньор и ръководството си вършат добре работата

Бившият футболист на Левски Пламен Гетов даде изявление пред " Тема Спорт ", в което показа усещанията си от равенството против Айнтрахт Франкфурт (1:1) в четвъртък. Изкусният занаятчия на директни свободни удари бе на трибуните на стадион " Васил Левски " за дуела с немския отбор, където седеше до мажоритарния притежател и добър собствен другар Наско Сираков.

. Шампионът с Левски през 1993 година, когато става и голмайстор на шампионата с 26 попадения в 30 мача, разяснява и възможностите на отбора в битката за купата.

Какво е мнението ви като цяло за играта на Левски против Айнтрахт Франкфурт?

За мен тимът игра тактически доста вярно и мъдро. Сините не бързаха да нападат което беше от голяма важност против подобен противник. Знаем немският футбол с какво се слави - тимовете им са по-агресивни и когато заловен съперника си на контраофанзива, нямат прекъсване. Затова методът на Левски бе верен.

При сините имаше някакво терзание след ранно позволения гол, само че с течение на мача то отпадна. Особено това се видя през второто полувреме, когато тимът се показа на доста високо равнище. Ако не бяха неприятните отигравания на Роналдо. Не имам предвид единствено пропуща му, а и при две-три офанзиви, в които сините бяха трима на трима, само че ги изигра по доста неприятен метод. Тогава можеше да стане напълно друго. Но дано не се връщаме към минали моменти, а да се гледа със самочувствие за реванша.

Левски има доста млад състав, само че мачовете в Европа демонстрираха, че отборът може да демонстрира зрялост. Съгласни ли сте с това?

Да. След тези разтърсвания, които се получиха през предходната година, ясно се вижда, че тимът ги е преодолял и е израснал доста. Явно този треньор и управлението си правят добре работата. Това се вижда на терена.
 Пелето: Левски може всичко да направи - може да победи, може и да падне!
Пелето: Левски може всичко да направи - може да победи, може и да падне!

" Николай Костов е потвърден експерт "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР