Бившият футболист на Левски Николай Димитров - Хичо, който в

...
Бившият футболист на Левски Николай Димитров - Хичо, който в
Коментари Харесай

Бивш левскар разкри какво са си казали с Венгер

Бившият футболист на Левски Николай Димитров - Хичо, който сега рита за съветския Урал, разкри по какъв начин е протекъл диалогът му с мениджъра на Арсенал Арсен Венгер преди време, когато той върви на проби в лондонския клуб.

" Уговорката беше, че даже и да ме вземат, незабавно ще ме отдадат чартърен или да остана в Левски. Идваха скаути, само че по този начин се получи, че имах неприятен интервал, както и тимът, и те останаха удовлетворени от видяното.

Говорил съм единствено един път с Венгер. Той е доста спокоен и балансиран човек. Зададе ми редица въпроси, които след това разбрах, че са общоприети за него в диалозите с нови футболисти.

Попита ме кои свои качества смятам за мощни, които за слаби, къде би трябвало да диря усъвършенстване. От отговорите той си вади умозаключение до каква степен един състезател е убеден в качествата си преди да го вземе в Арсенал ", споделя Хичо.

Той признава, че е бил посъветван от Ивелин Попов да премине в Урал.

" Каза ми, че може един ден да станем съотборници, тъй като няма постоянно да е в Спартак ", приключва Николай Димитров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР