Бившият футболист на Левски и националния отбор - Илиан Стоянов,

...
Бившият футболист на Левски и националния отбор - Илиан Стоянов,
Коментари Харесай

Коловати: Имаше един човек в Левски, който обещаваше, че през 2023 година клубът ще бъде без дългове

Бившият футболист на Левски и националния тим - Илиан Стоянов, който е един от претендентите за поста президент на БФС, приказва за протичащото се на " Герена ".

" Последните няколко месеца беше огромна тъга. Всеки споделя, че Уелтън бил значима фигура. Щом той е единственият футболист... Левски в никакъв случай не е разчитал на един състезател. В отбора има доста мощни такива сега. Спад в играта има, и то огромен. Темата за Национална агенция за приходите? Има си хора за това, те се оправят.

Имаше един човек, който обещаваше, че през 2023 година Левски ще бъде без задължения. Не си съблюдава тези думи. Естествено, че имам поради Наско Сираков. След раздялата със Станимир Стоилов Левски потегли надолу. Същото се случи и когато го изгониха през 2008 година. Имаше интервал от 6 месеца, в който сините играеха мощно и по-късно потоп ", съобщи Коловати пред Българска национална телевизия.

" Най-важната задача е да се изкорени тази система, която е била до момента. Българският футбол не е на дъното, а под дъното към този момент доста години. Няма да влизам в щаба на Димитър Бербатов. Често се чуваме и разясняваме много неща за българския футбол. Стилиян Петров ми е любимецът за президент на БФС. Той може да сплоти всички дружно ", добави още той.
 Николай Костов: Отборът се показа много сполучливо, нямаме фикс идея да преследваме резултати
Николай Костов: Отборът се показа много сполучливо, нямаме фикс идея да преследваме резултати

Наставникът призна за Карлос Охене
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР