Бившият футболист на Левски Хеан Деса за пореден път е

...
Бившият футболист на Левски Хеан Деса за пореден път е
Коментари Харесай

Вкарват бивш играч на Левски в затвора

Бившият футболист на Левски Хеан Деса за следващ път е изправен пред влизане в пандиза, оповестяват перуанските медии. Този път Лудия се упрекнат в имотна машинация и основният прокурор на латинската страна Делия Еспиноса Валенсуела е поискала той да лежи зад решетките за период от пет години.

През 2011 година крилото е закупил апартамент за 168 хиляди $, само че пред страната е оповестил, че цената му е 80 хиляди $, с цел да спести заплащане на по-високи налози.

През февруари месец майката на третото дете на Деса се оплака, че е пребита от него, поради което още веднъж беше застрашен от затвор.

Още преди да мина на "Герена ", перуанецът беше прочут с непрестанните кавги към себе си. Травеститът Руби Мун до ден-днешен твърди, че той й е пращал голи фотоси, а преди този момент някогашната му брачна половинка е подавала четири тъжби против него за принуждение.

Тя свидетелства, че по време на брака им, Лудия непрестанно е спретвал диви оргии и разгулен купони. Самият Деса е признавал, че "главата не го слуша, само че има качествата за Барселона и Манчестър Юнайтед ".

В момента той е без тим, откакто Левски завоюва делото против него във ФИФА и няма право да подписва контракт до края на сезона. На "Герена " Деса получаваше заплата от 18 хиляди евро, само че избяга през предходната зима след единствено шест месеца у нас, в които през множеството време беше контузен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР