Бившият футболист на Челси, Стийв Сидуел, разкри любопитни подробности от

...
Бившият футболист на Челси, Стийв Сидуел, разкри любопитни подробности от
Коментари Харесай

Бивш футболист на Челси си припомни раздялата с Моу: Сякаш някой бе умрял

Бившият футболист на Челси, Стийв Сидуел, разкри любопитни детайлности от съблекалнята на "сините " от времето на първия престой на Жозе Моуриньо в клуба. Португалският ментор пристигна на "Стамфорд Бридж " през 2004 година и в рамките единствено на 3 години завоюва 5 трофея със "сините ". На 20 септември 2007 година след редица различия обаче Челси и Моуриньо поеха по разнообразни пътища, а Сидуел разкри, че това изобщо не се е понравило на футболистите.

"Никога не съм усещал сходно напрежение или боязън, че съм усложнен от дадена обстановка ", призна полузащитникът.

"Няколко срещи преди този момент пресата към този момент пишеше всякакви работи, само че те в никакъв случай не се отразяваха в съблекалнята. Отборът бе единен, никой не бе застанал против него, той не бе изгубил съблекалнята. "

"Когато си потегли, го разбрах от радиото. Шофирах колата и си помислих "Мамка му, той си потегли. Какво ще вършим в този момент? ". После всички се събрахме на подготвителната база в Кобъм. Той пристигна да се сбогуваме и бе толкоз неудобно. Можеше да се чуе рухването на кърфица, като че ли някой бе починал ", съобщи Сидуел.

"Да видиш мощни характери като Дидие Дрогба, Франк Лампард и Джон Тери да плачат на пода е в действителност необичайно. Всички се разстроихме. "

Моуриньо си потегли от "Стамфорд Бридж " след серия от неприятни резултати и остави Абрамович да се чуди кого да сложи за негов заместител. Така Авраам Грант, който бе назначен като състезателен шеф в клуба и нямаше треньорски лиценз, пое позицията на управител
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР