Бившият футболист на Барселона и легенда на Арсенал Сеск Фабрегас

...
Бившият футболист на Барселона и легенда на Арсенал Сеск Фабрегас
Коментари Харесай

Фабрегас: Да поема Барселона? Още ми е рано...

Бившият футболист на Барселона и легенда на Арсенал Сеск Фабрегас призна, че не би отхвърлил завръщане на стадион " Камп Ноу " като треньор един ден. 36-годишният Фабрегас, който към този момент завърши спортната си кариера, неотдавна се насочи към треньорската специалност и застана отпред на италианския Комо, където има и присъединяване като притежател.

" Това е нещо, което няма по какъв начин да прогнозираш. Мисля, че първо би трябвало да направя други стъпки, да се развъртвам в специалността. Щастлив съм там, където съм сега, тъй като няма огромно напрежение ", разяснява международният първенец с националния отбор на Испания пред телевизия Esport3 на въпрос по отношение на бъдещето си и вероятно завръщане в Барселона.

" Може да те съдят и да те дефинират като добър или не, само че в последна сметка най-важното е работата, която вършиш всеки ден. Има треньори, които работят по един метод и не са оценени, само че работят всекидневно. Трябва да се чувстваш добре със самия себе си ", сподели още Сеск Фабрегас.
 Шави отърва наказването
Шави отърва наказването

Ето детайлности

Испанецът застана на треньорския пост в Комо по-рано през сезона, само че трябваше да се откаже, защото към момента няма нужните документи. Очаква се да приключи лицензирането си до края на сезона.

Попитан за обстановката с сегашния ментор на Барселона Шави Ернандес, Фабрегас отговори: " Не мога да приказвам за никого, тъй като единствено Шави знае какво е претърпял, а евентуално напрежението, на което е подложен е извънредно. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР