Бившият футболист Кирил Стойков-Зозище бъде предложен за изпълнителен директор на

...
Бившият футболист Кирил Стойков-Зозище бъде предложен за изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Кирил Стойков-Зози ще бъде предложен за изпълнителен директор на Пирин 

Бившият футболист Кирил Стойков-Зозище бъде препоръчан за изпълнителен шеф на ФК " Пирин ", това стана ясно през днешния ден от конференцията на кмета Илко Стоянов.

Градоначалникът заяви, че ориста на благоевградския клуб е докоснала обществеността и към 20 локални предприемачи са декларирали подготвеност да оказват помощ на тима, зарязан от досегашния си покровител Пол Белогур. Скоро ще бъде разгласен и описът с рекламодателите, сподели кметът Стоянов.

Съдбата на тима ще бъде обсъждана на изключителна сесия идната седмица, когато локалните парламентаристи би трябвало да гласоподава оставката на Благой Грозданов, както и състава на управителния съвет. Кметът Стоянов разгласи, че през идната седмица ще бъде свикана изключителна сесия на Общински съвет Благоевград, на която ще бъде гласувано разрешение на ОФК „ Пирин “, като притежател на акциите на някогашния притежател, да взе участие в общо заседание на ПФК „ Пирин “. " Предвиждат се кадрови промени, защото общината влиза в ръководството на тима.

Ще бъде направено и предложение Кирил Стойков да заеме поста изпълнителен шеф на клуба, поради опита му и обстоятелството, че той към този момент е заемал този пост. Кметът заяви, че все още не доближават към 180 000 лв. за издръжката на тима.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР