Бившият футболист и треньор на Левски Емил Велев направи коментар

...
Бившият футболист и треньор на Левски Емил Велев направи коментар
Коментари Харесай

Емил Велев: ЦСКА е в по-добра позиция преди дербито

Бившият футболист и треньор на Левски Емил Велев направи коментар пред  " Мач телеграф " във връзка идното дерби между ЦСКА и Левски, което е в събота, 27 април, от 16:15 часа на Националния стадион " Васил Левски "  

Той съобщи, че " Левски би трябвало доста повече да желае успеха, в сравнение с ЦСКА. "

Г-н Велев, какви са упованията Ви за мача с ЦСКА?

- Да стане едно хубаво дерби. Радостно е, че почитателите още веднъж ще бъдат на стадиона. От своя страна полицията би трябвало да се заеме съществено със задачата да не позволява такива простотии, каквито видяхме в последния мач сред Левски и ЦСКА. На тях това им е работата, да охраняват мача.

Т.е. Вие сте си последовател на това да има почитатели по трибуните?

- Естествено, футболът е за почитателите. Друга е атмосферата, когато има аудитория. На предния мач беше неповторимо. И публиката на Левски, и публиката на ЦСКА направиха страхотни неща, изключвайки ракетите, които се хвърляха. За това полицията би трябвало да си вземе ограничения. Не може такова безсрамие. Това, в случай че е в Италия или Англия не знам какво ще се случи...

 Вижда се, че постоянно пиротехниката се вкарва дни преди мача...

- Да вървят три дни преди този момент служителите на реда и да дебнат. Това им е работата и по тази причина им се заплаща.

 Ще тежи ли съгласно Вас на Левски загубата от предходния мач?

- Не, всяко дерби си е единствено за себе си - колоритно, както би трябвало да бъде. Никога не можеш да знаеш какъв ще е крайният резултат. Да, в този момент и двата отбора са малко поразклатени, само че ЦСКА е в по-завидна позиция, борейки се за второто място. Първото е ясно къде ще отиде. Левски би трябвало доста повече да желае успеха, в сравнение с ЦСКА.
 Емил Велев - Кокала пред ТОПСПОРТ за Вечното дерби, оставките в Лудогорец и рецесията в Близкия изток
Емил Велев - Кокала пред ТОПСПОРТ за Вечното дерби, оставките в Лудогорец и рецесията в Близкия изток

Прочутият треньор скърби за внучката на Шломо Шарф
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР