Бившият футболист и ръководител - Георги Славчев, коментира предстоящия двубой

...
Бившият футболист и ръководител - Георги Славчев, коментира предстоящия двубой
Коментари Харесай

Георги Славчев: Трудно ще изградим добър национален отбор, когато няма силни български футболисти в Левски и ЦСКА

Бившият футболист и началник - Георги Славчев, разяснява идния дуел на националния ни тим против Швейцария. Припомняме, че гореспоменатият има интервал в страната на шоколадите, където две години играе за Санкт Гален.

" Да се разчита и на по-младите момчета, които са излезли от младежките национални тимове. Трябва да имаме и самообладание, тъй като виждаме, че към този момент дълги години нямаме футболисти, които да играят в някое от мощните шампионати на Европа.

Нямаме ги към този момент и опитните играчи, които да оказват помощ. Трябват и такива, тъй като пък единствено с млади няма по какъв начин да стане. Трябва да се раздават на терена и да се борят. Правят ли го, нещата ще се случат.

Арда и ФК ЦСКА 1948 имат повече национали, тъй като там залагат на българите. В тимовете на ЦСКА, Левски и Лудогорец, такива съвсем липсват. Без мощни Левски и ЦСКА, без задоволително мощни български футболисти в тези два клуба, мъчно ще изградим мощен народен тим ", съобщи той пред Българска национална телевизия.
 Андрей Гълъбинов ще бъде подготвен за семейството на Швейцария
Андрей Гълъбинов ще бъде подготвен за семейството на Швейцария

Отлична вест за българския народен тим
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР