Бившият футболист и мениджър на Астън Вила - Джон Грегъри,

...
Бившият футболист и мениджър на Астън Вила - Джон Грегъри,
Коментари Харесай

Легендата на Астън Вила Джон Грегъри зарадва децата от школата на Локомотив Русе

Бившият футболист и управител на Астън Вила - Джон Грегъри, организира открита подготовка с децата от школата на Локомотив Русе. Той дойде в дунавския град по покана на Драгош Фирцулеску, с който се познават от взаимната им работа в индийския Ченайин Сити.

" За мен е чест да посрещна наставника си тук, в България, където избрах да основа семейство и да се развъртвам професионално. Джон Грегъри идва за първи път в страната и същински се вълнуваше за срещата с децата от школата ни. Няма човек, интересуващ се от футбол, който да не познава отличните му качества като състезател, а също и като управител. Сигурен съм, че децата ще помнят дълго този ден ", сподели Драгош Фирцулеску.

Той подари на Грегъри персонализиран екип на русенските " железничари " с номер 77.

" Благодаря за общителното домакинство и поканата. Вярвам, че измежду едно от тези деца е идната международна футболна легенда. В очите им видях жадност за игра, за футбол. Отговорих на всеки техен въпрос. Насърчавам ги да спортуват интензивно, да са поредни и дисциплинирани, с цел да могат да подсигуряват триумфа си ", сподели Джон Грегъри след края на тренировката.

През своята кариера на халф той е бил част от Брайтън, Куинс Парк Рейнджърс, Дарби Каунти. Като управител е работил в Портсмут, Дарби Каунти, Куинс Парк Рейнджърс, Макаби Ахи Назарет, ФК Кайрат, Ченайин и други. Има записани и 6 мача за националния тим на Англия през 70-те години на предишния век.

Драгош Фирцулеску стартира футболната си кариера в Румъния, а през последните години играе в България за Берое, Дунав Русе, Славия и Добруджа. Фирцулеску е помощник-треньор на третодивизионния Локомотив Русе и треньор на родените през 2012 и 2013 година в детско-юношеската школа към клуба.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР