Бившият футболист и голмайстор на България - Димитър Бербатов, коментира

...
Бившият футболист и голмайстор на България - Димитър Бербатов, коментира
Коментари Харесай

Бербатов: Сигурен съм, че Алонсо вече мисли за Ливърпул

Бившият футболист и голмайстор на България - Димитър Бербатов, разяснява тематиката към бъдещата смяна на треньорския пост в Ливърпул. Голмайсторът от предишното десетилетие на Манчестър Юнайтед счита, че Шаби Алонсо е любимец №1 за правоприемник на Юрген Клоп, като Бербо акцентира, че съгласно него испанецът към този момент мисли за идващото си начинание на " Анфийлд ".

" Алонсо ще бъде претендент номер едно за поста в Ливърпул. Обзалагам се, че към този момент е почнал да мисли за работата в Ливърпул. Може би някой към този момент се е свързал с него? Нека да изчакаме и да забележим. Единственото име, което изникна незабавно в съзнанието ми, когато беше оповестено, че Клоп напуща, беше на Шаби Алонсо.

Алонсо до момента демонстрира, че може да се оправи с всичко. Ливърпул ще бъде още по-голямо предизвикателство за него, само че той ще има увереността, че може да се оправи въз основа на това, което реализира сега.

Ще пасне на Ливърпул, тъй като няма огромна разлика в метода, по който играят двата тима. Леверкузен пресира високо, когато би трябвало, управляват топката, играят със смели пасове.

Освен това Алонсо има ужасно око за гения. Никой не беше чувал за някои от играчите в тима на Леверкузен преди идването му. Алонсо ги разви. Така че явно той има този капацитет да види гениите, да ги развие и да ги накара да играят добър футбол ", счита Бербатов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР