Бившият футболист и директор на ЦСКА - Драголюб Симонович, също

...
Бившият футболист и директор на ЦСКА - Драголюб Симонович, също
Коментари Харесай

Дуци: Този гол на ЦСКА е отговор на случващото се във футбола в последните 12 години

Бившият футболист и шеф на ЦСКА - Драголюб Симонович, също взе отнощение по тематиката с гола на " алените " против Септември. Ето какво написа Дуци на стената си във " Facebook " (със съкращения):

" Когато ЦСКА вкара гола, нямаше феърплей. Във всяко обикновено и почтено състезание това нямаше по какъв начин да се случи. Нито Матей, нито Назон биха си помислили да създадат нещо сходно в НОРМАЛНО и ЧЕСТНО футболно състезание. Но този гол на ЦСКА не е елементарен гол за три точки или за победа. Този гол е човешки отговор на всички премеждия, унижения, всички нередности и брутални обири, осъществени от един клуб през последните 12 години.

Ако приказваме за почтен футбол и феърплей, този мач против Септември би бил естествен мач без напрежение, който ЦСКА ще употребява като подготовка за идните квалификации за Шампионската лига.

Всички не помнят, че в случай че това състезание е НОРМАЛНО и ЧЕСТНО ЦСКА щеше да има 12-13 точки повече от Лудогорец. " Българо-разградски " вид на ВАР плюс " футболно майсторство " на най-активния състезател на Лудогорец - Караманджуков, и в следствие имаме единствено 1 точка вместо 12-13 точки преднина на ЦСКА. Бързо ли всички не помниха по какъв начин се употребява " българската система ВАР " в Разград против ЦСКА, Ботев (Пловдив), точно Септември? Или когато всички се вършат на луди и неинформирани с ролята на " състезателен шеф " на Лудогорец.

А " самостоятелните " публицисти със заглавия, че ЦСКА победил с машинация децата, не помнят къде и по какъв начин стартира ерата на Лудогорец!? Със заключване в хотела на първия тим на Миньор в Тетевенския Балкан и с " неповторима и красива игра, и безапелационна победа " в Перник - против сборния тим на възпитаници от 7 и 8 клас на ОУ в Перник! 12 години цялостен надзор над БФС, благосъстоятелност върху телевизионни права, заличаване на ЦСКА и Левски благодарение на страната, уредени мачове, цялостен надзор върху реферите и съдийската комисия. Случайно ли е, че и ЦСКА, и Левски изживяват най-тежките си рецесии във време, когато българският футбол се управлява от Кралят Слънце?

И по тази причина всевъзможни полемики за морал и феърплей на гола против Септември са неприемливи, даже аморални. Матей и Назон не са от дълго време в българския футбол, само че са видели и усетили доста несправедливости. Това зло не може да бъде победено с методите на Ганди. И по тази причина всичко е разрешено, с цел да унищожите злото и да спечелите купата. В този миг не трябва да се обръща внимание на морализирането на най-неморалните.

Сигурен съм, че ръководещите и футбола усещат, че идват промени, по тази причина са още по-опасни и подготвени на всичко, с цел да запазят сегашните си позиции и статукво. Всичко позитивно, което се случва в ЦСКА, ги плаши още повече. В Разград са наясно, че единствено една изгубена купа значи край. С измененията в БФС всичко се трансформира и в българския футбол. Когато това се случи, тогава можем да приказваме за морал и почтена игра. Тази година е годината на смяната, в това няма подозрение.

И по тази причина го дублирам още един път. В едно обикновено и почтено състезание гол против Септември би бил въплъщение на непочтеност. В това състезание и освен това съответствие на силите този гол е гол за горделивост и ясно обръщение и на Лудогорец: " Каквото и да вършиме и пробвате, ние имаме отговор на всичко. Шампионската купа се прибира вкъщи тази година ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР