Бившият футболен съдия - Таско Тасков е на мнение, че

...
Бившият футболен съдия - Таско Тасков е на мнение, че
Коментари Харесай

Таско Тасков: Клубовете трябва да обърнат внимание на това да играят повече млади български футболисти

Бившият футболен арбитър - Таско Тасков е на мнение, че най-популярният спорт у нас би трябвало да се ръководи от млади и надъхани хора, които са тясно свързани с футбола. Според него, след края на карантината, тимовете у нас би трябвало да се извърнат към предпочитаното потребление на родни играчи.
 ЦСКА 1948 - Литекс @@@
" Оцеляването е доста комплицирано в обстановка като сегашната. Никой не беше квалифициран за това, което се случва сега. Аз като човек, който е част от маркетингов отдел на футболен клуб, се старая да се самоусъвършенствам у дома, гледайки какво вършат маркетингово най-големите клубове в Европа, разглеждайки в елементи тяхната маркетингова политика във времето в което имаше футбол ".

" Като цяло, с цел да се резервира интереса към родния ни футбол, мисля че клубовете след карантината би трябвало да извърнат внимание на това да играят повече млади български футболисти, да се залага на тях и да ги популяризираме пред футболната и спортна общност в България, с цел да се завърнат хората по стадионите ", съобщи той пред " Евима спорт ".

" Българския футбол би трябвало да се ръководи от млади и надъхани да работят хора, експерти в маркетинга и бизнеса, само че и тясно свързани с футбола, тъй като това е една доста комплицирана материя. Имам поради че във БФС сега над 70% от хората са на напреднала възраст и нямат свежи хрумвания, а и физически сили с цел да развият футбола ни към по-добро ". Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР