Бившият футболен съдия от Варна Иван Кирилов може да заеме

...
Бившият футболен съдия от Варна Иван Кирилов може да заеме
Коментари Харесай

Гласят бивш съдия за шеф в Локо Пд

Бившият футболен арбитър от Варна Иван Кирилов може да заеме управителен пост в Локомотив Пловдив. Както е известно, на „ Лаута “ се чакат кадрови промени след извънредно слабия старт на пролетния полусезон. При подновяването на шампионата черно-белите не съумяха да победят Ботев Враца (0:0) вкъщи. В миналия те катастрофираха в Кърджали – 0:5. От управлението на клуба оповестиха, че ще вземат крути ограничения. Шефовете обаче още не са оповестили ограничения за излизане от рецесията.
Прочетете още
Иван Кирилов свири и мачове в Първа лига преди десетина години. През 2012-а към него гръмва скандал. В момента ръководи детската футболна школа Делфините в морската столица и пробва да гради политическа кариера. Той е изгледал онлайн дуелът сред Локо Пд и Ботев Враца в компанията на един от италианските предприемачи, които преди време обещаваха съществени вложения във Враца, само че след това не се случи нищо.

Интересното е, че през годините някогашни футболни арбитри са заемали управителни постове. На подобен дълго време бе Атанас Узунов. Преди време пък на клуба помагаше Таско Тасков, който преди този момент мина през ФК ЦСКА 1948 Сф и благоевградския Пирин. Сега е свързван с Миньор Перник.

 

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР