Бившият футболен национал с псевдоним Благо Джисъза може да остане

...
Бившият футболен национал с псевдоним Благо Джисъза може да остане
Коментари Харесай

Жесток удар! Благо Джизъса губи сина си завинаги


Бившият футболен национал с псевдоним Благо Джисъза може да остане с едно дете по-малко. Слава Богу, всичко с дребния Елай е наред, само че майка му желае да му даде нов татко.

Есмер Омерова от години живее с различен мъж, който синът й назовава „ тати ”. Тъй като Благой не се сеща въобще за детето, което към този момент е на съвсем 6 година и то дори не знае същинският му татко по какъв начин наподобява, майка му се надява на промяна на настойничеството.

Новият брачен партньор на рускинята имал предпочитание да припознае Елай публично и по този начин фамилната им идилия да стане цялостна. За задачата Благой Георгиев би трябвало документално да се откаже от всевъзможни наставнически права.

Не е невероятно това да се случи, защото Благо е зле с парите и в случай че се откаже от сина си, ще бъде освободен от прехрана. Той и в този момент не заплаща нищо, само че в случай че в бъдеще Есмер предяви някакви искания, а той няма опция да й заплати всичко със задна дата, може да бъде наказан даже на затвор.

Джизъса не е виждал Елай от повече от 5 години. Момченцето въобще не знае кой е татко му и даже се приказва, че Есмер го е излъгала, че актуалният й обичан му е биологичният баща. За да спре да лъже, двойката желае да направи всичко публично и по легален ред.

Не е ясно за какво Джизъса въобще не вижда сина си. Едва ли е до пари, тъй като може да обикаля чужбина с Полина, а до Русия не може да се отбие, с цел да се срещне с наследника си.

Според слуховете Благо изцяло е пренебрегнал Елай и се правел, че не съществува. Това си пролича и в „ Търси се ”, когато описа по какъв начин се е видял с всичките си деца преди няколко дни, а в действителност пропусна да спомене, че едно от тях не е било с него, тъй като въобще не е напускало Русия.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР