Бившият футболен национал и кандидат за президент на Българския футболен

...
Бившият футболен национал и кандидат за президент на Българския футболен
Коментари Харесай

Димитър Бербатов официално обяви кандидатурата си за президент на БФС

Бившият футболен национал и претендент за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов  Димитър Бербатов Димитър Бербатов-с прякор Бербо е роден на 30 януари 1981 година в Благоевград. Има по-малък брат на име дава конференция в Национален пресклуб на Българска телеграфна агенция в София. Събитието стартира в 09:30 часа. 

Припомняме, че Бербатов към този момент обществено разгласи, че още веднъж ще се кандидатира за президент на футболния ни съюз на идния Конгрес, написа sportal.bg.

" След като се разгласи датата за конгреса е обикновено, както беше и предния път да разглася кандидатурата си за президент на БФС. Свикахме тази конференция и с цел да ви срещнем с част от нашите хрумвания ", стартира Бербатов.

" Ние сме хората, които толкоз години се борим против това ръководство. Нормално е да има негативи и към нас. Целта ни е да се направи почтен конгрес, който да няма причина да се апелира. От нас в това число. Затова приканвам претендентите да се афишират към този момент, да покажат екипите си и да стартираме полемики за един транспарантен конгрес. От нас подсигурявам, че няма да кажем неприятна дума за никой от претендент президентите. Ние ще сме съсредоточени към нашите хрумвания и стълбове. Ще ни е забавно да забележим концепциите на другите, някъде ще се препокриват концепциите, другаде ще се разминават, само че всичко да бъде почтено ", сподели Бербатов.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР