Бившият фронтмен на група „Мастило” Десислава Данчев-Десо е в основата

...
Бившият фронтмен на група „Мастило” Десислава Данчев-Десо е в основата
Коментари Харесай

Бившият на Вики от „Мастило” е новият Годжи

Бившият фронтмен на група „ Мастило” Десислава Данчев-Десо е в основата на оркестъра, който би трябвало да замести „ Ку-ку бенд” в късния вечерен пояс на Би Ти Ви, видя първи Hotnews.bg. Музикантът е освен дуетна, само че и житейска половинка на певицата на „ Мастило” Вики, само че аферата им продължава малко. Днес тя е щастливо задомена за предприемач и има две деца, само че Десо също може да се похвали с отроче. Алина е плод на връзката му с дъщерята на Иво Танев Албена, с която са разграничени.



Майката на наследницата му също се опитва в музиката, само че не съумя да впечатли в „ Гласът на България”, преди този момент водеше за малко тотото, а последното, с което се занимава, е репортерството в „ На кафе”. Сега и Десо стартира телевизионна кариера. Той е главният участник в бенда, с който водещият Николаос Цитиридис си приказва по време на шоуто, точна както Слави Трифонов прави с Годжи, още повече че секси певицата на новото шоу по Би Ти Ви бе забутана на задния ред.

Явно злобните мнения за стила й на обличане в първото шоу са си споделили думата, въпреки че отговорни за нелепия й външен тип са стилистите на предаването, а не самото момиче.

фотоси:Фейсбук мастило и късното шоу на николаос цитиридис
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР