Бившият френски посланик в Москва Жан-Морис Рипер смята, че руският

...
Бившият френски посланик в Москва Жан-Морис Рипер смята, че руският
Коментари Харесай

Путин не разбира Европа заради рационалността на делириума си

Бившият френски дипломат в Москва Жан-Морис Рипер счита, че съветският президент е " жертва на личното си затваряне " в лицето на Европейския съюз.

Жан-Морис Рипер е посланик, някогашен дипломат на Франция в Русия от 2013 година до 2017 година, по време на анексирането на Крим и войната в Донбас, по-късно в Китай сред 2017 година и 2019 година Той проучва отношението на съветския президент и неговата визия за Европа пред le monde.

" Владимир Путин пристигна на власт през 1999 година във време, когато Европа укрепваше своя съюз, до момента в който Русия главно поддържаше двустранни връзки с всяка от страните. Той беше подполковник от Комитет за Държавна сигурност (на СССР), някогашен занаятчия в изкуството на мрежите, в система за грабителство, родена през 90-те години, изключително в Санкт Петербург, и който не се поколеба доста бързо да покаже, че ще употребява мощ, като в Чечня ", показва той.
 Бивш съветски министър председател: Путин е политически вманиачен и гневен на света
Бивш съветски министър председател: Путин е политически вманиачен и гневен на света

Руският президент желал да върне страната в XIX век

" Приехме го за президент на Русия. Очаквахме обстоятелството, че страната ще се върне към старите си демони " , споделя Рипер.

По думите му Путин траял своята грабителска политика. " В последна сметка се окарикатури . Той пропусна да види, че Европейският съюз се трансформира в действие. Той не разбираше, че светът се е трансформирал ", споделя дипломатът.

По думите му Русия би трябвало да е най-богатата страна на планетата, само че тя към момента е богата страна, обитаема с небогати хора.

" Мимоходом ви подсещам, че това е единственото място в света, където можете да внесете законопроект в Народното събрание заран и да го видите обнародван още същата вечер - руснаците го кръстиха " лудия принтер ", показва Рипер.

Той споделя още, че запитан дали Владимир Путин е вманиачен, невропсихиатърът Борис Цирулник дал отговор, че президентът на Русия е имал рационалността на делириума си. Руският президент разсъждава изцяло рационално, което няма доста връзка с действителността, по думите на някогашния френски дипломат в Русия.
 Путин води война с действителността, а Русия се движи към идеологизирана автаркия
Путин води война с действителността, а Русия се движи към идеологизирана автаркия

Антиколониалният дискурс слага Русия в позицията на страна от третия свят
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР