Бившият френски халф на Левски Кевин Бру не си спомня

...
Бившият френски халф на Левски Кевин Бру не си спомня
Коментари Харесай

Бивш левскар: Събличането на Петев беше неприемливо, фенове искаха да ни бият

Бившият френски халф на Левски Кевин Бру не си спомня с положително своя престой на " Георги Аспарухов ". Бру пристигна с огромни очаквания в " синия " клуб преди към четири години, само че се трансформира в едно от следващите трансферни разочарования в историята на вековния клуб.
 Обидени кипърци режат Петев, желаят си 567 000 евро
" Не скърбя, че играх в Левски. Срещнах доста компликации, само че те ми бяха за урок. Освен това престоят там ми послужи като " паспорт " за Ипсуич. Със сигурност няма да не помни едно нещо - случаят с Ивайло Петев. Докато течеше неговата конференция, почитателите нахлуха и го принудиха да си съблече фланелката.

Смятаха, че не е заслужен да я носи, тъй като бил последовател на огромния противник ЦСКА. Такива неща са неприемливи ", стартира Бру.

" При едно тъждество почитателите нахлуха на терена и желаеха да ни бият. Някои от тях даже съумяха да стигнат до съблекалнята. Такива събития са невиждани. Срещу мен съответно не е имало офанзиви, само че тези неприятни случки ме накараха да желая да си потегли.

Отделно сменихме петима треньори за една година. За пръв път ми се случи да работя в такива условия. Накрая не устоях и желаех от управлението да си потегли ", добавя халфът.

В момента Бру играе за кипърския Аполон (Лимасол), а преди този момент игра устойчиво за британския Ипсуич.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР