Бившият финансов министър Владислав Горанов даде лаконично обяснение как негова

...
Бившият финансов министър Владислав Горанов даде лаконично обяснение как негова
Коментари Харесай

Горанов посочи как е закупил офиси за над 750 000 лева

Бившият финансов министър Владислав Горанов даде сбито пояснение по какъв начин негова компания е придобила офиси за над 750 000 лв. в София.
Потърсен от " Нова телевизия ", Владислав Горанов показа, че договорката е вследствие на естествена комерсиална процедура, а парите са пристигнали от търговски заем. " Всичко е проверимо и законно ", добави той.
 Владислав Горанов закупил офиси за над 750 000 лева Владислав Горанов закупил офиси за над 750 000 лева
Фирмата " Трилема Кансълтинг " ЕООД, която е еднолична благосъстоятелност на някогашния финансов министър Владислав Горанов, е закупила пространства за...
Пред bTV някогашният финансов министър удостовери мнението си: " Сделката е финансирана от комерсиалната активност на компанията и търговски заем ".
Сделката на сдружението му " Трилема Кансълтинг " е вписана в Имотния указател. Договорът за покупката е подписан на 27 май тази година. Имотите са на бул. " Цариградско шосе " в София. Единият е разказан като офис с повърхност от 145 кв.м, а вторият - като образователна занималня с почти същата повърхност - 136 кв.м.
Припомняме, че Владислав Горанов беше отпред на Министерството на финансите през второто и третото държавно управление на ГЕРБ до 24 юли предходната година. След като потеглиха огромните митинги против държавното управление, министър председателят Бойко Борисов разгласи, че ще в профил министри заради подозрения, че обслужват Движение за права и свободи и някогашния народен представител предприемач Делян Пеевски. Горанов беше измежду " номинираните ".
При освобождението на финансовия министър Борисов го похвали за финансовата непоклатимост и за влизането в чакалнята преди еврозоната и го укори само за несъбраните 700 млн. лв. такси и лихви от хазартния предприемач Васил Божков.
 Белянова: Проверката на прокуратурата против Пеевски като тази против Горанов ли ще бъде? Белянова: Проверката на прокуратурата против Пеевски като тази против Горанов ли ще бъде?
" Прокуратурата започвала инспекция против Пеевски. О, апелирам ви! Към днешна дата към този момент две години и седем месеца продължава прокурорската п...
Обвиняемият Божков твърди в сигнал до държавното обвиняване, че е плащал подкупи на Горанов и Бойко Борисов, с цел да заобикаля закона, като заплаща по-малко такси. През годините Владислав Горанов нееднократно беше спряган за непосредствен до Движение за права и свободи и депутата на придвижването Делян Пеевски.
В имуществената си декларация за 2019 година той заявява два жилището - от 82 кв.м, добит през 2007 година, и 50 кв.м, добит през 1997 година Той още веднъж заявява, че употребява безплатно апартамент от 180 кв.м. Като време, от което го употребява, е показал 2012 година Жилището, предоставено му от кръстниците, се намира в първокласния комплекс " Есте хоум ", издигнат от компания на братя Домусчиеви.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР