Бившият финансов министър в правителството на ГЕРБ - Владислав Горанов,

...
Бившият финансов министър в правителството на ГЕРБ - Владислав Горанов,
Коментари Харесай

Владислав Горанов се опитал да излезе от страната с издирван джип от Интерпол

Бившият финансов министър в държавното управление на ГЕРБ - Владислав Горанов , е направил опит да напусне страната с джип, който е бил разгласен за търсене от Интерпол, заяви Българска национална телевизия. От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи потвърдиха, че има подобен случай. Източници на " Сега " пък потвърдиха, че става въпрос точно за Горанов.

Според информацията, той е влезнал нощес към 18:30 ч. в граничен пункт " Калотина " в посока Сърбия, като е управлявал автомобил BMW X7. При граничната инспекция се оказало, че първокласният автомобил е бил разгласен за търсене. Вписването в масивите било осъществено от Русия. Според документите, търсеният автомобил BMW X7 бил лизингов, а като ползвател бил вписан Горанов.

Граничните чиновници уведомили Горанов, че има проблем с колата и го помолили да отбие и да изчака за детайлна инспекция. Той обаче направил противоположен завой и своеволно се върнал навътре в страната. По-късно Горанов се върнал с друга кола и в компанията на притежател на огромна компания за автобусни транспорти, като този път минал през граничния пункт и напуснал страната към Сърбия.
Полицията сега търси автомобила. От Министерство на вътрешните работи вършат и инспекция за непокорство на полицейско предписание. Проверяват се и дейностите на граничните служители на реда, които са пуснали Горанов да излезе от страната при повторното му появяване на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР