Бившият финансов министър Милен Велчев може да не е вече

...
Бившият финансов министър Милен Велчев може да не е вече
Коментари Харесай

Клиент - мечта: Милен Велчев мята щедри бакшиши в бара! За 4 бири оставя 50 лева!

Бившият финансов министър Милен Велчев може да не е към този момент във властта, само че очевидно няма проблеми с парите. Възпитаникът на лондонското сити, в този момент началник на клона на съветския финансов колос ВТБ, хвърля великодушни бакшиши по заведенията, разбра HotArena.

Репортер на „ Таблоид “ засече атрактивния политик в прочут столичен бар навън, където Велчев се бе полуизлегнал на една от пейките, пийваше бира със собствен сътрудник и водеха явно лежерен диалог.

След като изпиха постепенно и на мира бирите и поръчаха по още една, Милен изясни на събеседника си, че той ще заплати и остави петдесетачка на сервитьорката, като й махна, че ресто не желае.

По приблизителни сметки една добра бира, даже и в дребна бутилка, не коства повече от 7 лв., някогашният министър е оставил над 20 лв. бакшиш на момичето, което изглеждаше предостатъчно от клиентите.

Близки до него описват, че по принцип Велчев не е свидлив човек. Освен че оставял великодушни бонуси, той постоянно обичал да черпи другари и сътрудници.  

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР