Бившият финансов министър Асен Василев е подал съдебен иск срещу

...
Бившият финансов министър Асен Василев е подал съдебен иск срещу
Коментари Харесай

Асен Василев съди Тошко Йорданов за клевета

Бившият финансов министър Асен Василев е подал правосъден иск против зам. ръководителя на “Има подобен народ ” Тошко Йорданов поради изказванието му, че Василев е откраднал интелектуална благосъстоятелност, заяви Нова тв.

" Завел съм иск против Тошко Йорданов в съда. Той направи едни изказвания от трибуната на Народното събрание. Мястото, където разногласието ще бъде решен, е в Софийски градски съд. Ние би трябвало да надмогнем междуличностните разлики с " ИТН " и да създадем нещо свястно за България ", съобщи Василев. Той не посочи за каква сума е искът.

Василев добави, че новата му групировка е отворена за диалози с всички, даже с Има Такъв Народ, като той се надява двете партии да създадат нещо свястно за България.

В края на юли депутатът от " ИТН " Йорданов съобщи от парламентарната естрада, че в предишното Асен Василев е откраднал интелектуална благосъстоятелност от компания и е бил наказан за това. " В процеса на делото съдебно-техническа експертиза потвърждава, че новият артикул на Асен Василев е изработен въз основа на код от откраднат компютър персонално от господин Асен Василев. Адвокатите на Василев в Лондон реализират извънсъдебно съглашение за обезщетение в размер на няколко милиона $, като признават обстоятелството на откраднатата интелектуална благосъстоятелност, сподели тогава зам.-шефът на Има Такъв Народ.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР