Бившият филипински боксьор и настоящ сенатор Мани Пакиао обяви, че

...
Бившият филипински боксьор и настоящ сенатор Мани Пакиао обяви, че
Коментари Харесай

От ринга към компютъра: Мани Пакиао създаде отбор по електронни спортове

Бившият филипински боксьор и сегашен сенатор Мани Пакиао разгласи, че поема ново предизвикателство в света на спорта. То обаче не е обвързвано с кръга, а с електронните спортове. 42-годишният Пакиао основава собствен личен тим (Team Pacquiao GG - TPGG), с който ще се цели в доминация в Югоизточна Азия.

Пакиао заяви, че желае да придвижи триумфите си от боксовия кръг в своята нова самодейност. Затова той си партнира с няколко огромни компании в сектора. Отборът на Пакиао към този момент ще се концентрира върху няколко игри - Wild Rift, Valorant, Call of Duty и Mobile Legends: Bang Bang.

" Нашата цел е да се превърнем в електронните спортове в една от най-важните развлекателни промишлености в Югоизточна Азия. Не става въпрос единствено за самия спорт, само че и за разнообразни публични начинания и благотворителни дела ", сподели Пакиао по време на представянето на своя тим.

В тима на Пакиао към този момент има петима играчи, които са измежду най-популярните в света.

Пакиао дефинитивно своята боксова кариера в края на септември. Той се на Филипините и изрази желание да се концентрира напълно върху политиката.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР