Бившият евродепутат Николай Бареков, който след края на мандата си

...
Бившият евродепутат Николай Бареков, който след края на мандата си
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV! Николай Бареков с разтърсващи разкрития за изборната далавера на Румен Радев - ето за какво са подготвени 1000 машини в чужбина

Бившият евродепутат Николай Бареков, който след края на мандата си се отдаде на журналистически следствия, разкрива ужасяващата имитация на гласуването в неделя, квалифицирано посредством манипулираните машини от Румен Радев и непотребните машини с неустановено предопределение, импортирани от " Сиела Норма ", както и с 1000 машини, които към този момент отпътуваха за чужбина.

Ще успее ли гнусният сюжет на жителят на президентството за подправяне на вота на копоя му Бойко Рашков за заплашване на съперниците му да промени резултата от изборите на 14 ноември?

" Искам да благодаря на Бойко Борисов, който ме оправдава за Костинброд. Каза, че това с машините е Костинброд. Ами да, Костинброд е. Хубаво е Борисов да знае, че колелото се върти. Трябва да разбере какъв брой са значими медиите. Доскорошните ортаци на Борисов с непознати специфични служби желаят да фалшифицират изборите в България. А не, както се случи сега, опозиционните медии да останете 2 - 3, а всички останали да са под егидата на кръга " Капитал " и мощно прикриват ръководството на Румен Радев. Той ни лиши правото на свободно напредване, тъй като нямам зелен документ. Аз съм преболедувал ", сподели Бареков.
свързани новини58406на 08.11.202147936на 04.11.2021
" Румен Спецов отишъл да рекетира Лозан Панов. Защо не пристигна мене да ме рекетира, тъй като няма защо. Панов беше зависим на една часто от олигархията ", сподели той.

Гледайте онлайн по ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР