Бившият евродепутат Николай Бареков изпълни заканата си да окупира централата

...
Бившият евродепутат Николай Бареков изпълни заканата си да окупира централата
Коментари Харесай

Бареков окопира централата на Христо Иванов НА ЖИВО

Бившият евродепутат Николай Бареков извърши заканата си да окупира централата на Христо Иванов. Той се пусна онлайн в профила си във Фейсбук по какъв начин дружно с група жители търси водача на "Да, България ", с цел да му зададат въпроси.

Преди дни Бареков разясни, че ще зададе няколко въпроса на Христо Иванов.

Ето и въпросите на Бареков:

1. Защо яхнахте, разцепихте и маргинализирахте с шепата си платени лумпени митинга против Борисов?

2. Защо говорите единствено за Ахмед Доган, а пропускате неговия съдружник в Задкулисието Иво Прокопиев, в случай, че Прокуратурата разгласи Морските сараи и на двамата за еднообразно противозаконни - на Доган в Росенец и на Прокопиев в Буджака?

3. #КОЙ ви заплаща заплатата и #КОЙ ви устоя партийката, в случай, че ползвате бляскав офис в супер първокласна постройка и то, без да притежавате държавна дотация?
4. Вярно ли е, че дясната ръка на Борисов от кръга “Капитал” Румяна Бъчварова ви е водила при него в Банкя, с цел да му се обясните в обич и да се изтъргувате за негов вицепремиер и министър на правораздаването? Твърди го Борисов, а вие мълчите гузно! Прокопиев ли ви прати?



5. Защо мълчите като риба от Буджака, че последните 12 години вашият началник Прокопиев ръководи дружно с Ахмед Доган и посредством подставените им министри (като вас, Трайков, Дянков, Каракачанов, Плевнелиев, Караниколов, Горанов, Бъчварова и т.н) подмолно страната зад фасадата на ГЕРБ и Борисов?

6. Каква договорка имате с Маджо? Колко пари ви дава?

7. Защо мълчите за прехвърлянето през 2001 година безусловно за една нощ на банката на Славчо Христов (СИК) и Иван Костов в ръцете на доближени на Борисов?



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР