Бившият евродепутат Николай Бареков и симпатизантите му се събраха пред

...
Бившият евродепутат Николай Бареков и симпатизантите му се събраха пред
Коментари Харесай

Бареков занесе камъни и знаме пред централата на „Да, България“, но те скриха като мишки

Бившият евродепутат Николай Бареков и симпатизантите му се събраха пред партийната централа на „ Да, България “. Бареков опита да влезе в постройката, където се намира офисът на Христо Иванов, с цел да му зададе "различни наболели за страната въпроси ", само че никой не отговори на позвъняването му.

Бареков натискаше звънеца пред централата на партията, опита да влезе в постройката, само че до среща с Христо Иванов по този начин и не се стигна.

„ Аз съм незает многодетен татко. Искам отговори и пристигам да си потърся. Кой заплаща масрафа на Христо Иванов “, попита някогашният евродепутат, който беше посрещнат от афиш с негова фотография по какъв начин пече кебапчета и кюфтета по време на предизборна демонстрация.

Бареков за следващ път упрекна водача на "Да, България ", че е подвластен от подсъдимия издател Иво Прокопиев, а пред офиса на Христо Иванов бяха струпани камъни от местността „ Буджака “ в Созопол, където Прокопиев има къща и за която стана ясно, че пречи на свободния достъп на туристите до крайбрежните скали.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР