Бившият двоен шампион Хенри Сехудо е готов да се върне

...
Бившият двоен шампион Хенри Сехудо е готов да се върне
Коментари Харесай

Сехудо би се върнал в UFC за само една битка

Бившият двоен първенец Хенри Сехудо е подготвен да се върне в играта, в случай че му дадат борба за купата в категория перо с Александър Волкановски. Миналия месец 33-годишния войник отбрани купата си в категория петел против Доминик Круз и разгласи, че се отдръпва от ММА. Сехудо спря в серия от 6 следващи победи и с връх 16-2 в клетката.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Henry Cejudo (@henry_cejudo) на Юни 8, 2020 в 11:19 PDT

В изявление за TMZ, Сехудо показа, че желае да е друг и да завоюва купа в трета категория. Той желае да е първия войник в историята на UFC, който е съумял да завоюва 3 трофеи в разнообразни категории. Задачата няма да е лесна, само че той е подготвен да поеме този риск. Ето какво още сподели " Triple C ":
" Успях да реализира всичко в ММА. Доволен съм от кариерата си. Има единствено една борба, която ме вълнува и ще ме накара да се разсънвам заран. Тази борба е против порасналото джудже Александър Волкановски. С наслаждение ще го накарам да падне на колене. Той към този момент е на половината път към това.
Искам трета борба, с цел да съм друг. Вече има много двойни първенци. Очевидно има единствено един " Triple C ", който завоюва купите в категория муха и петел, както и златото от олимпийските игри. Искам обаче трета купа, с цел да се затвърдя като най-велик в историята на ММА. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР