Бившият дизайнер на BMW и McLaren – Франк Стивънсън не

...
Бившият дизайнер на BMW и McLaren – Франк Стивънсън не
Коментари Харесай

Какво мисли бившият дизайнер на BMW за новата 7 Series?

Бившият дизайнер на BMW и McLaren – Франк Стивънсън не пропусна да показа своето мнение за последното потомство на първокласната лимузина BMW 7 Series и нейният електрически брат – i7. Стивънсън направи това във видео в своя YouTube канал, където в последно време е много деен.
`Какво

За разлика от предходните си видеа, където дизайнерът упрекваше мощно новите модели на „ баварците “, в това число 2 Series, XM и електрическия iX, в този момент Стивънсън бе много позитивно надъхан. Британецът показа мнението си, че новата 7 Series има отличителна предна част, която не е толкоз „ неотговорна “, колкото при останалите скорошни модели на марката.
`Какво

Той също по този начин добави, че тя се свързва по-добре с дизайнът на марката обратно в историята. Стивънсън добави, че BMW е можело да смали малко повече предната решетка при i7 и да заложи на обичайни светлини, вместо такива разграничени на две елементи.
`Какво

Дизайнерът изрече и похвали за страничната линия на колата, както и за извивката на Хофмайстер, която участва тук. Негативни мнения бяха ориентирани към задницата, където регистрационният номер е ситуиран върху бронята, а не върху багажника. Стивънсън съобщи, че това нарушава дизайна и би било по-добре, в случай че номерът бъде изместен върху задния похлупак. Подобни промени направихме и ние при преработката на 7 Series, която ви представихме преди няколко седмици.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР