Бившият директор на Управлението за безопасност и контраразузнаване (УБК) на

...
Бившият директор на Управлението за безопасност и контраразузнаване (УБК) на
Коментари Харесай

Сашо Миялков остава в ареста

Бившият шеф на Управлението за сигурност и контраразузнаване (УБК) на Северна Македония ще изчака в ареста началото на изтърпяването на ефикасната си присъда.
Днес Основният углавен съд в Скопие го осъди на 12 години затвор по делото „ Таргет – Твърдина “ поради основаване на проведена незаконна група,.
 Братовчед на Груевски дава 1 млн. евро, с цел да излезе от ареста Братовчед на Груевски дава 1 млн. евро, с цел да излезе от ареста
Бившият шеф на македонското контраразузнаване /УБК/ Сашо Миялков предлага 1 милион евро, с цел да бъде пуснат под гаранция от пандиза...
Прокуратурата изиска анулация на домашния арест и замяната му с ефикасен. Аргументите в интерес на това бе невъзможността на Министерство на вътрешните работи да обезпечи 24-часово видео наблюдаване, което е част от изискванията за домашния арест на Миялков. Освен това съществуват обосновани опасения, че Миялков може да избяга от страната, защото разполага с нужните за това финансови и логистични средства.
Съгласно законодателството, карцерът може да продължи най-много 60 дни.
Полицията би трябвало да вземе Сашо Миялков от жилището му, където се намира под домакински арест, и да го води в пандиза в Скопие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР