Бившият директор на ЦСКА и голям фен на отбора -

...
Бившият директор на ЦСКА и голям фен на отбора -
Коментари Харесай

Милко Георгиев за 3:1 на Герена и опасността от българския Хейзел

Бившият шеф на ЦСКА и огромен почитател на тима - Милко Георгиев, си спомни с положителни усеща за успеха на " алените " с 3:1 против Левски на " Герена " през 2011-а година. Той описа забавни истории на стената си във " Facebook ".

Ето какво написа:

" Помня този ден, като че ли беше в действителност през вчерашния ден...

Всичко стартира малко преди Коледа, когато Милен ми показа, че в щаба от Нова година влиза Светльо Петров! С това предопределение се доби частицата, която липсваше в оня тим тогава - по едно и също време притежател на новости в специалността и на духа армейски, който липсваше до тогава в съблекалнята! Бях очевидец по какъв начин мина цялата подготовка и какъв брой съсредоточени и отдадени бяха и играчите, и треньорите! Седмица преди мача помня по какъв начин Батков се изцепи, че щял да забрани на Дембеле да си смъква фланелката след всеки гол, тъй като имало заплаха да настине... Въобще, цялата тази пренебрежителност и надменност от страна на постоянно вторите им изигра неприятна смешка най-после. Седмицата преди мача помня по какъв начин Светльо и Милен откриха метод да " шпионират " тренировките на Левски и персонално за мен нямаше никакво подозрение, че ще бием - въпросът беше с какъв брой!!!

В деня на мача се разсъниха с една особена убеденост, че няма какво да се обърка, дори звъннах на другар и му споделих, че през днешния ден ги убиваме! Още с идването на стадиона в края на града стана ясно, че ще има проблеми... Няма мощ, която да ме убеди, че това не беше дирижирано - извън имаше най-малко 2000 души, а секторът беше напълнен! Единственият вид беше да не пускат повече хора и да ни съпроводят назад до " Ариана ", само че вместо това безусловно 15 минути преди началото на мача, всички контролни и виновни фактори си потеглиха и оставиха входовете свободни! СВОБОДНИ!!! Тоест, освен всеки можеше да влиза на стадиона, а можеше и да внесе гранатомет да речем... Ние влязохме от последните и се залепихме за оградата, която ни разделяше с буферната зона към В бранш. Още с началото на мача се оказа, че няма задоволително въздух за всички, на няколко пъти виках служителите на реда в буферната зона да им обясня, че това не е обикновено и че няма да докара до нищо положително. Отговорът беше, че такива са заповедите към тях!!!

Така или другояче, мачът си вървеше и откакто резултатът стана 0:1, тогава към този момент стана ужасно! Оградата долу поддаде под натиска на тълпата и единствено положителната организация на почитателите не разреши да се стигне до навлизане! Край на полувремето и сюжетът стартира! Не знам чий мозък роди концепцията да изтикат тълпата от долу нагоре, само че в един миг бяхме притиснати до оградата без опция да реагираме по какъвто и да е метод! Постоянно разговарях с служителите на реда и им споделях, че ще стане " Хейзел ", в случай че не отворят вратите на оградата! Когато едно дете се обезводни и припадна, се наложи да го прехвърлим през оградата, с цел да му се окаже първа помощ, чак тогава " органите на реда " се усетиха, че става рисково и отвориха вратата, с цел да се освободи напрежението...

Впрочем, всички видеа и фотоси от тази сага предоставих още на идващия ден на Крум Савов в тогавашното му студио, само че дали ги пази нямам концепция...

Бях един от последните, които напуснаха стадиона в края на града, съумях да видя и втория гол!

Останалото е история. ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ!!! ", написа Милко Георгиев.
 10 години от Левски - ЦСКА 1:3 на
10 години от Левски - ЦСКА 1:3 на " Герена "

Припомнете си огромния триумф
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР