Бившият директор на ЦРУ в периода 2008-2012 г. Дейвид Петреъс

...
Бившият директор на ЦРУ в периода 2008-2012 г. Дейвид Петреъс
Коментари Харесай

Екс-директор на ЦРУ: Путин вече не може да пречупи ситуацията в Украйна

Бившият шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ в интервала 2008-2012 година Дейвид Петреъс е уверен, че Владимир Путин към този момент не може да пречупи динамичността на войната в Украйна. Той съобщи това по време на онлайн полемика в границите на Киевския фроум по сигурност. 
 
" Украйна вследствие на тоталната си готовност през днешния ден има военна мощност, която е доста по-силна и боеспособна, в сравнение с има Русия в Украйна (...) Към днешна дата Русия е понесла 3-4 пъти повече загуби за осем месеца, в сравнение с за девет години Съветите понесоха, до момента в който водеха война в Афганистан ", акцентира Петреъс. 
 
Той добави, че Украйна е почнала да освобождава своите територии благодаряние на поддръжката на западните сътрудници и умеенето си дейно да я употребява. 
 
" Анексията на четири района няма, в последна сметка, никакво значение. Виждаме, че Украйна освобождава тези територии ", съобщи Петреъс. 
 
Коментирайки резултатите от мобилизацията в Русия, генералът съобщи, че " тя приключи с това, че повече хора напуснаха страната (Русия, бел. ред.), в сравнение с са отишли във военкоматите ". 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР