Бившият директор на предизборната кампания на Доналд Тръмп - Пол

...
Бившият директор на предизборната кампания на Доналд Тръмп - Пол
Коментари Харесай

Бившият директор на предизборната кампания на Тръмп отива в затвора

Бившият шеф на предизборната акция на Доналд Тръмп - Пол Манафорт, беше наказан на 47 месеца затвор за данъчни и банкови измами, предадоха международните организации.

Делото се гледаше в Александрия в щата Вирджиния. Министерството на правораздаването беше уведомило съдията, че за такова закононарушение може да се наложи присъда сред 19 и 24 години затвор, показва Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Манафорт се призна за отговорен, откакто предходната година правосъдно жури призна виновността му по осем обвинявания, в това число укриване на милиони долари от данъчните, които той спечелил от работата си в Украйна, където съветвал украински политици, разяснява Асошиейтед прес.

Манафорт е съден и в окръг Колумбия, където пледира отговорен по обвинявания за нелегално лобиране, добавя организацията. По това дело присъдата ще бъде произнесена идната сряда, отбелязва Ройтерс. Там той може да получи оптимално 10 години затвор.

По делото, по което той получи 47 месеца затвор през днешния ден, закононарушенията бяха разкрити в хода на следствието на специфичния прокурор Робърт Мълър за съветска интервенция в изборите в Съединени американски щати през 2016 година, отбелязва Ройтерс.

Преди произнасянето на присъдата през днешния ден Манафорт помоли за състрадание, само че не се извини за държанието си, отбелязва ТАСС.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР