Бившият директор на новините в Би Ти Ви Венелин Петков

...
Бившият директор на новините в Би Ти Ви Венелин Петков
Коментари Харесай

Венелин Петков започна работа в Антикорупционния фонд

Бившият шеф на новините в Би Ти Ви Венелин Петков е намерил ново занятие. Журналистът е почнал работа в Антикорупционния фонд, и то като член на борда на НПО-то, видя Lupa.bg.

За новото работно място на известния преди години тв водещ се разбра от тазгодишната гала по награждаване на спечелилите в състезанието „ Червена линия 2023 – награди за публицистика против корупцията “. Анонс от събитието е качено на фейсбук страницата на АКФ, като с изключение на спечелилите, в детайли е разказан и съставът на журито.

Част от журито е точно Венелин Петков, показан като член на борда на Антикорупционния фонд. 

Конкурсът „ Червена линия “ за публицистика против корупцията се провежда с поддръжката на Фондация „ Америка за България “.

Журналистът напусна Би Ти Ви през 2020 година Две години по-късно разкри, че работата на малкия екран систематично е била подлагана на политически напън от страна на някогашните ръководещи от ГЕРБ в интервала 2014-2020 година Преди два месеца пък името му още веднъж се завъртя в медийното пространство – слуховете го върнаха в Би Ти Ви на мястото на напусналия директорския пост в новините Антон Хекимян. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР