Бившият директор на Милан Ариедо Брайда не е впечатлен от

...
Бившият директор на Милан Ариедо Брайда не е впечатлен от
Коментари Харесай

Бивш шеф на Милан съсипа от критики състава на Пиоли

Бившият шеф на Милан Ариедо Брайда не е впечатлен от сегашния тим на росонерите. " Това е състав за средата на таблицата, има играчи, които не дават отговор на стандартите на този клуб ", съобщи той.

77-годишният Браида беше общоприет шеф и състезателен шеф през най-великите години в историята на Милан - от пазаруването на клуба от Силвио Берлускони през 1986 година до декември 2013 година Работил е също по този начин в Барселона, Сампдория и неотдавна в Кремонезе.
 Антонио Конте поема Милан от новия сезон
Антонио Конте поема Милан от новия сезон

Бившият ментор на Ювентус е бил уверен от Златан Ибрахимович

" Ако работиш за Милан, би трябвало да познаваш историята му и равнището му. В момента има играчи, които не дават отговор на стандартите на клуба ", съобщи Брайда. " В момента в Милан има възходи и падения. Това не е популярен тим и аз признавам това с огромна искреност. Това е тим от средата на таблицата, който даже не съумя да премине през груповата фаза на Шампионската лига. Просто сега не е на високо равнище ".

" Дълбоко съм влюбен в росонерите и бих се радвал да ги видя конкурентоспособни, да обикалят Европа и да се борят за Скудетото. Вместо това това е просто един добър тим, на който му липсва нещо. Има сериозни проблеми, които би трябвало да бъдат решени в средата на терена, в офанзивата, повече или по-малко на всички места ".

Стефано Пиоли завоюва купата на Италия през 2022 година, след което доближи до полуфинал в Шампионската лига през идващия сезон. През този сезон обаче Милан изпитва компликации и отпадна от Шампионската лига, а в този момент се приказва, че през лятото Пиоли ще бъде заменен с Антонио Конте.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР