Бившият директор на ФБР Джеймс Коми обяви президента Доналд Тръмп

...
Бившият директор на ФБР Джеймс Коми обяви президента Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Джеймс Коми обяви президента Доналд Тръмп за морално неспособен да ръководи Съединените щати

Бившият шеф на ФБР Джеймс Коми разгласи президента Доналд Тръмп за " морално некадърен " да управлява Съединените щати. Коми даде за телевизия Ей Би Си първото си изявление, откогато Тръмп го в профил от поста преди година. Джеймс Коми счита, че президентът не изповядва истината като полезност:

" Нашият президент би трябвало да въплъщава уважението и да изповядва полезностите, които са в сърцето на тази страна. Най-важното нещо е истината, само че този президент не е кадърен да го направи. Той е морално некадърен да бъде президент ".
 
Бившият шеф на ФБР Джеймс Коми изрази увереност, че е бил уволнен поради следствието си за хипотетична съветска интервенция в президентските избори в Съединени американски щати. Той не изключва Русия да има компрометиращи материали против президента Тръмп и затова той да се пробва да пречи на правораздаването.

 
Часове преди да бъде излъчено изявлението, Доналд Тръмп дефинира Джеймс Коми като " най-лошия шеф на ФБР в историята ". В профила си в Туитър Тръмп съобщи, че Коми би трябвало да бъде в пандиза за предаване на класифицирана информация и за неистини пред Конгреса на Съединени американски щати.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР