Бившият депутат в руската Дума Иля Пономарьов обяви, че руски

...
Бившият депутат в руската Дума Иля Пономарьов обяви, че руски
Коментари Харесай

Организация на руски партизани пое отговорност за атентата срещу Даря Дугина

Бившият народен представител в съветската Дума Иля Пономарьов разгласи, че съветски партизани стоят зад бомбения атентат, при който почина Даря Дугина. От Киев, където се намира сега, Пономарьов разгласи, че е бил акредитиран да прочете изказване на Националната републиканска войска, която се бори срещу властта на съветския президент Владимир Путин.

„ Тази акция, както и доста други партизански дейности, осъществени на територията на Русия през последните месеци, беше осъществена от Националната републиканска войска. Обявяваме президента Путин за грабител на властта, военнопрестъпник, изменил конституцията, който също така води братоубийствена война сред славянски нации и изпраща съветските бойци на сигурна и безсмислена гибел “, гласи част от изказването на организацията, прочетено от Пономарьов пред рускоезичния опозиционен ефирен канал „ Утро февраля “.

Пономарьов добави, че партизани на територията на Русия са в подготвеност да извършат и други сходни офанзиви против високопоставени държавни представители, олигарси, свързани с Кремъл, както и против членове на силите за сигурност на Руската федерация.

Даря Дугина, дъщерята на Александър Дугин – изтъкнат идеолог на съветския шовинизъм и измежду хората от близкия кръг на съветския президент Владимир Путин, беше убита през уикенда при детонация на джипа, с който се е движила в покрайнините на Москва. Според анализатори същинската цел на атентата е бил Александър Дугин.

По-рано от Москва позволиха, че зад убийството стоят управляващите в Киев, само че Украйна изрично отхвърли тези изказвания.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР