Бившият депутат от РБ и лидер на столичната организация на

...
Бившият депутат от РБ и лидер на столичната организация на
Коментари Харесай

Вили Лилков хвърли оставка като шеф на столичната ДСБ...преди четири месеца

Бившият народен представител от Република България и водач на столичната организация на ДСБ Вили Лилков е хвърлил оставката си. Това е станало преди четири месеца, написа Канал 3. Още след загубата на парламентарния избор Лилков е оповестил пред националното управление и пред софийското ДСБ за желанието си да освободи поста на столичен водач, удостовери самият той.

" Натрупаха ми се доста задължения, защото преподавам, само че никога не напущам политиката, нито партията. Не търсете никаква драма ", разяснява Лилков.

Очаква се неговият правоприемник отпред на ДСБ-София да бъде определен на 21 октомври.

" Нямам любимци. Организацията ще си излъчи ", добави Лилков, като посочи, че към момента не се спрягат кандидатури за лидерското място в столичната организация.

По думите му първо следва да се посочи процедурата по избора, което ще стане на съвещание на управлението в сряда.

Лилков отхвърли още изказванието, че е очаквал той да бъде посочен от подалия оставка водач на ДСБ Радан Кънев за негов правоприемник отпред на партията, само че това не станало и беше определен Атанас Атанасов.

Ако съм желал това, щях да се кандидатирам и нямаше да си депозирам оставката като водач на ДСБ-София, съобщи някогашният модернизатор.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР