Бившият депутат от Продължаваме промяната Велико Минков призна, че е

...
Бившият депутат от Продължаваме промяната Велико Минков призна, че е
Коментари Харесай

Бивш депутат от Продължаваме промяната е бащата на детето, заради което тъщата удуши Пейо 


Бившият народен представител от " Продължаваме промяната " Велико Минков призна, че е татко на дребното дете на Габриела Славова и планове погубен и запален Пейо Пеев.

Късно довечера Минков написа във фейсбук профила си: Имам съображение и съм сигурен, че съм биологичен татко на 4-месечния Кристиян, роден от Габриела Славова, която е упрекната в убийството на брачна половинка си Пейо Пеев.


Тялото на Пейо Пеев бе намерено в запален автомобил в столицата късно вечерта в петъка. За убийството бяха упрекнати Габриела и майка й Красимира. В понеделник стана ясно, че Пейо и Габриела са били в бракоразвод и са спорели за родителските права върху двете им деца.,предава 24 часа

В петък вечерта Пейо отишъл с колата си до дома на някогашната си изгора, с цел да приказват за децата. Габриела упорствала, че Пейо не може да има искания към едното, тъй като не е негово. Мъжът обаче бил безапелационен, че е татко и на двете. Започнал тежък спор, а Красимира слушала от прилежащата стая. След дълги кавги Пейо си тръгнал и изглеждало като че ли всичко е завършило.

Смята се, че в този миг двете дами са се наговорили. Така отишли до колата на Пейо. Навън било мрачно, а поради снеговалежа нямало хора.

Пейо бил залят с бензин, задачата била да наподобява, като че ли се е самозапалил. Майката и дъщерята обаче не планували, че на улицата има камери, на които се виждало по какъв начин го заливат.

Велико Минков е водел дело за признание на бащинството на 4-месечния Кристиян, обясни пък юристът на някогашния народен представител Пламен Борисов.

" Г-н Велико Минков има съображение да има вяра и е сигурен, че е биологичен татко на 4-месечния Кристиян, роден от Габриела Славова, която е упрекната в убийството на брачна половинка си Пейо Пеев. По силата на презумпцията за бащинство, починалият господин Пейо Пеев е станал татко на Кристиян, поради качеството си на брачен партньор на майката госпожа Габриела Славова.

Г-н Велико Минков е завел гражданско дело №1568/2023г. за определяне на произхода на сина си Кристиян пред Бургаския областен съд. Исковата молба е предявена още преди детето да се роди, откакто господин Минков, при опита си да припознае детето, схваща, че припознаването не може да бъде прието, тъй като дни преди подаването на декларацията за припознаване, майката на детето е сключила цивилен брак с (вече покойния) господин Пейо Пеев, от който има друго по-голямо дете.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР