Бившият депутат от Продължаваме промяната Иван Христанов ще прави собствена

...
Бившият депутат от Продължаваме промяната Иван Христанов ще прави собствена
Коментари Харесай

Христанов прави нова партия

Бившият народен представител от " Продължаваме промяната " Иван Христанов ще прави лична партия, заяви той пред Нова телевизия. 

Той бе едно от знаковите имена в партията на Кирил Петков и Асен Василев - като зам.-министър на земеделието в кабинета " Петков " участваше в разкриването на скандала около  " Капитан Андреево ". В последния ден на 48-ото Народно събрание той заговори за нови водачи, а при започване на февруари съобщи, че няма да е в листите на Политическа партия.

Днес Христанов съобщи, че повода за раздялата му с партията е, защото за политиката не можело да се приказва " умерено и обикновено ", а тонът бил " некултурен, изострен " и подобен, който построява пропасти.  " Единственият метод ние да създадем нов звук на диалог в политиката, е да създадем ново политическо тяло, нагледно казано, което да го зададе. "

Той заприказва, че Политическа партия е попаднала в политическия капан на борбата. По думите му в политиката не трябвало да има " етикетиране " на положителни и неприятни и разделения, а политическите обединения трябвало да са говорили една с друга с взаимно почитание. Бившият народен представител не отговори на въпрос по какъв начин би трябвало да се приказва за проблеми като корупцията и натиска върху медиите. Христанов предвижда, че след изборите няма да се промени разпределението на силите. По думите му това ще се случи, само че в случай че се задействат негласуващите хора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР