Бившият депутат от ПП Велико Минков, който се бори да

...
Бившият депутат от ПП Велико Минков, който се бори да
Коментари Харесай

Велико Минков емоционално благодари на майката на убития Пейо

Бившият народен представител от Политическа партия Велико Минков, който се бори да бъде признат като биологичен баща на бебето на Габриела Славова, написа емоционален пост в обществените мрежи.

Той благодари на майката на Пейо Пеев, в чието ликвидиране са упрекнати Габриела и майка ѝ Красимира Трифонова. Именно на нея са дадени за краткотрайно отглеждане 6-годишното дете на убития и 4-месечното бебе, за което Минков твърди, че е негов наследник. Kато брачен партньор на Габриела, убитият е формален татко и на двете деца. Той обаче имал желание по правосъден път да признае, че Минков е биологичен татко на второто дете, заяви неговата адвокатка.

" Тези дни се трансфораха и във въртележка от боязън, че синът ми е в ръцете на убийци - които, за жалост, са личните му майка и баба, след това наслада, че е изведен от жилището на тези свръхопасни хора, нерешителност къде е в действителност и кой се грижи за него и най-после глътка успокоение, че се оказа в много по-сигурни ръце, в сравнение с тези на личната му майка, Габриела. Иванка Пеева, благодаря ти безпределно за грижите, които полагаш сега за моя непълнолетен наследник! ", написа Велико Минков във Фейсбук.

Мъжът споделя, че ще бъде в действителност спокоен, когато грижите за бебето бъдат поверени на него. Той благодари за поддръжката, която е получил от другари, познати и непознати през миналите дни.

" Надявам се час по-скоро да спечелва и справедливостта посредством съда, а моят наследник да ми бъде поверен, като давам обещание да дам всичко от себе си да израсне с по-големия си брат в живота си и да гледаме дружно безчет пъти " Цар Лъв ", напомняйки си, че горе от звездите ни гледа един баща лъв... ", добавя Минков.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР